Vælg en side

Privatlivspolitik

Nedenfor kan du læse vores privatlivspolitik

Vi indsamler, som alle andre webshops, persondata såfremt det er relevant for os samt din færden på minicloset.dk. Når vi indsamler, behandler eller anvender persondata, vil vi altid overholde de gældende lovbestemmelser.

Vi opbevarer dine persondata i den tid, vi er juridisk forpligtet til det og så længe, at det er relevent i forhold til vores hensigt med brugen af dem.

 

Vi indsamler følgende oplysninger

For at vi kan gennemføre en handel med dig, er vi nødt til at indhente diverse persondata herunder dit navn, din e-mailadresse, din adresse, leveringsadressen, dit telefonnummer samt betalingsoplysninger.

Når du besøger, køber, tilmelder dig vores nyhedsbrev eller sender beskeder til os på minicloset.dk, indsamler vi og behandler dine persondata.

 

Cookies

Hjemmeside anvender cookies. En cookie er en tekstfil, som gemmes på din computer, smartphone eller tablet med det formål at genkende enheden, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som for eksempel virus og malware.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at webshoppen ikke virker optimalt og, at der er indhold, som du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Google
Facebook
…med flere

 

 

 

Den dataansvarlige

Det er enkeltmandsfirmaet minicloset beliggende på Præsteager 24, 8200 Aarhus N med CVR nummer 43073281, som er ansvarlig for indsamlingen, behandlingen, og brugen af de indhetede personoplysninger på minicloset.dk.

 

Formålet og grundlaget for behandlingen

Navn og adresse indhenter vi og videregiver for at kunne sende den vare eller de varer, som du har købt hos os. E-mailadressen indhenter vi med henblik på at sende dig en ordre- samt leveringsbekræftelse.

Hvis du har tilmeld dig vores nyhedsbrev, som til hver en tid kan afmeldes, bruger vi din e-mailadresse for at kunne sende dig nyhedsbrevet. Du kan også til hver en tid tilbagekalde dit samtykke og få slettet de persondata, som er indhentet ved dit samtykke.

Det er også i forbindelse med dit køb nødvendigt for os at indsamle dit navn, dine betalingsdata samt IP-adresse. Alle oplysninger, som er relateret til betalingsgennemførelsen bruges og lagres kun til afviklingen af betalingen samt til at opfylde den indgåede aftale.

Da det er en forudsætning for købet, at vi indhenter persondata, kan du, hvis du ikke ønsker, at vi indhenter persondata, ikke gennemføre et køb på minicloset.dk.

De persondata som vi registrerer om dig lagres i 5 år og slettes derefter. Dog vil din e-mailadresse i de tilfælde du har tilmeldt dig mit nyhedsbrev blive gemt, indtil du afmelder dig nyhedsbrevet.

 

Øvrige modtagere af dine personoplysninger

På intet tidspunkt vil vi sælge dine persondata til tredjemand og de vil ej hellere blive overført til tredjelande.

Når du har bestilt varer hos os, vil dit navn, postadresse, telefonnummer samt e-mailadresse blive udleveret til Shipmondo, som er det fragtmodul som håndterer forsendelsen af det indkøbte.

I de tilfælde du vælger at anmelde vores hjemmeside på eksempelvis trustpilot.dk, vil dit navn og din e-mailadresse blive videregivet dertil.

Alle betalingstransaktioner bliver gennemført via QuickPay ApS, med Nets som indløser som vil opbevare dine transaktionsdata i deres datacenter.

Da vi anvender systemer fra tredjemand til at analysere din færden på minicloset.dk vil der i visse tilfælde blive videregivet persondata i anonymiseret form, dette kan for eksempel være Google Analytics.

 

Dine rettigheder

Som registreret har du flere rettigheder, som vi til hver en tid sikrer opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om at få indsigt i og at få ændret dine persondata.

Såfremt du mener, at oplysningerne er forkerte, kan du få dem tilrettet. I flere tilfælde har vi også pligt til at slette dine persondata, såfremt du anmoder herom. 

Det kan være, at dine persondata ikke længere er nødvendige i forhold til vores formål, som vi har ønsket at bruge dem. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du mener, at dine persondata behandles uretmæssigt i forhold til den gældende lovgivning.

Du kan også klage over behandlingen af dine persondata til info@minicloset.dk, og du har også mulighed for at klage til Datatilsynet.

Har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på
(+45) 50 69 70 71 eller på diana@minicloset.dk.

 

Want to join us?

If you want to become a retailer, don’t hesitate to contact us on diana@minicloset.dk

DanishEnglish